Blog

Viitorul ambalajului alimentar: de ce trestia de zahăr este un produs revolutionar? - S-Pack
În ultimii ani, a existat o conștientizare tot mai mare a impactului asupra mediului al materialelor tradiționale de ambalare a alimentelor, cum ar fi plasticul și polistirenul. Drept urmare, companiile și consumatorii deopotrivă caută alternative durabile, care nu sunt doar ecologice, ci și funcționale și atractive. O astfel de alternativă care a câștigat o atenție considerabilă este ambalajul din trestie de zahăr. În această postare, vom explora beneficiile ambalajelor pe bază de trestie de zahăr și de ce este o schimbare a jocului pentru viitorul ambalajelor alimentare.
Continuați lectura
Ambalaje din Carton cu PLA - S-Pack
PLA este un poliester (polimer care conține grupa ester) realizat din: acid lactic și lactid. Acidul lactic poate fi produs prin fermentarea bacteriană a unei surse de carbohidrați în condiții controlate.
În producția la scară industrială de acid lactic, sursa de carbohidrați de alegere poate fi amidonul de porumb, rădăcinile de manioc sau trestia de zahăr, făcând procesul durabil și regenerabil.
Continuați lectura
Ce inseamna Sustainable Packaging - S-Pack
Sustainable packaging se refera la ambalaje care produc cel mai neglijabil impact asupra mediului inconjurator.
Adică, materialele de ambalare durabile sunt cele care produc cea mai mică cantitate de poluare în ceea ce privește fabricarea, producția, transportul și eliminarea sau reciclarea.
Continuați lectura