Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Societatea Dodana Mag S.R.L., prin intermediul website-ului https://s-pack.ro catre Client si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al Partilor.

Termeni

Cumparator: persoana fizica/juridica ce efectueaza o Comanda;

Vanzator: Societatea Dodana Mag S.R.L. – prin website-ul https://s-pack.ro,  nr. de inregistrare Registrul Comertului, J23/1310/06.05.2014, C.U.I. RO33125043, cu sediul in 1 Decembrie, Strada Campului Nr. 15/A, Judetul Ilfov

 Bunuri/produse – orice produs din magazinul online https://s-pack.ro, mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

 Comanda – acordul dintre Vanzator si Client prin care Dodana Mag SRL se obliga sa livreze Bunurile, iar Clientul achita contravaloarea acestora.

 Contract – o Comanda confirmata de catre Vanzator.

 Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta.

 Prin procesarea unei Comenzi pe site-ul https://s-pack.ro, Clientul este de acord cu Termenii si conditiile website-ului. Acceptarea comenzii de catre Dodana Mag SRL se considera finalizata in momentul confirmarii prin e-mail. Orice comanda neconfirmata de catre Dodana Mag SRL nu va avea valoarea unui Contract.

Efectuarea comenzii

Dupa selectarea produselor dorite si adaugarea acestora in cosul de cumparaturi, Clientul va proceda la plata acestora conform metodelor de plata detailiate in sectiunea Modalitati de plata.

 

Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, in urma unei notificari prealabile adresate Cumparatorului, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:
a) neacceptarea de catre banca emitenta a cardului Cumparatorului, a tranzactiei, in cazul platii online;
b) invalidarea tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de Dodana Mag SRL, in cazul platii online;
c)  datele furnizate de catre Client/Cumparator, pe Site sunt incomplete si/sau incorecte;

 

In cazul in care un Bun si/sau Serviciu comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Clientul/Cumparatorul asupra acestui fapt si va returna in contul Cumparatorului contravaloarea Bunului si/sau Serviciului, in termen de maxim 7 (sapte) zile de la data la care Vanzatorul a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care Cumparatorul si-a exprimat in mod expres intentia de reziliere a Contractului.

Livrarea produselor

Termen in regim NORMAL: 1-5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii

Termenul de livrare in regim normal este de maxim 5 zile lucratoare, termene calculate de la data efectuarii comenzii.

In situatia in care produsul nu se gaseste in stoc,  Dodana Mag S.R.L. va anunta Clientul prin orice mijloace, comunicandu-i si noua data de livrare.

Livrarea se va efectua de catre o societate de curierat (Cargus, Strongo sau altele), la domiciliul Clientului ori la o alta adresa indicata de catre acesta. Vanzatorul va efectua livrarea Bunurilor si Serviciilor numai pe teritoriul Romaniei.

Prin acceptarea prezentului acord, cumpărătorul își asumă responsabilitatea de a furniza o adresă de livrare corectă și accesibilă, care nu se află într-o zonă notorie pentru incidente sau activități ilegale. Livrarea produselor comandate se va efectua numai în cazul în care curierul poate accesa în mod sigur și legal adresa specificată, iar vânzătorul își rezervă dreptul de a anula orice comandă care nu îndeplinește aceste criterii. În cazul în care livrarea nu poate fi efectuată din cauza unor astfel de condiții, cumpărătorul va fi informat și i se va oferi posibilitatea de a furniza o altă adresă de livrare sau de a anula comanda, primind rambursarea sumei achitate.

Schimbarea termenului de livrare

Societatea isi rezerva dreptul de  a schimba oricand termenul de livrare in functie de volumul comenzilor.

Societatea are obligatia de a anunta de indata Clientul despre schimbarea termenului de livrare.

Plata

Preturile Bunurilor si Serviciilor afisate in cadrul site-ului https://s-pack.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Prin trimiterea Comenzii, Cumparatorul isi exprima acordul sa primeasca facturile in format electronic prin adaugarea acestora de catre Dodana Mag SRL  in Contul sau prin intermediul postei electronice, la adresa de e-mail mentionata in Contul sau.

Modalitatea de plata

Plata online folosind cardul

Plata va putea fi efectuata online cu cardul prin platform euPlatesc, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (nclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru asigurarea securitatii tranzactiilor, https://s-pack.ro foloseste  platforma euPlatesc.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumeaneavoastra (in functie de card, pot lipsi).

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul platformei euPlatesc. https://s-pack.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra. 

Plata ramburs

 

Plata se va efectua numerar, curierului Cargus, in momentul livrarii produselor.

Politica de returnare

Potivit legislatiei in vigoare, Clientul are dreptul sa notifice în scris Societatii ca renunta la contractul de vanzare-cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Notificarea se va realiza prin transmiterea unui e-mail catre comenzi@s-pack.ro sau prin completarea si transmiterea mesajului din sectiunea contact al paginii https://s-pack.ro.

Prin urmare, Clientul are dreptul de returna produsul achizitionat, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia, cu suportarea cheltuielile directe de returnare.

Atragem atentia ca, în cazul în care produsele a caror returnare se solicita prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, zgârieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, Societatea isi rezerva dreptul de a decide daca accepta returul sau nu, iar in caz de acceptare, daca imputa pierdea suferita in aceste circumstante asupra valorii produsului;  suma retinuta va fi comunicata Clientului dupa evaluarea prejudiciilor aduse.

În cazul exercitarii dreptului legal de returnare a produsului, rambursarea contravalorii acestuia se va face in cel mult 30 de zile de la retur.

Exceptii:

Conform  legislatiei in vigoare, urmatoarele categorii de produse nu se pot returna:
a) Produsele executate dupa specificatiile consumatorului;

b) Produsele distinct personalizate;

c) Produsele care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantie conform prevederilor legale. Garantia reprezinta angajamentul asumat de Societate fata de Client, de reparare sau de inlocuire a produsului cumparat, daca acesta nu corespunde conditiilor in care a fost incheiat contractul de vanzare-cumparare si comenzii Clientului.

Raspundere

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea  acestora.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Dodana Mag SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor privind situatia contului lor de pe https://s-pack.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a Dodana Mag SRL

si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre Dodana Mag SRL, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre Dodana Mag SRL, afiliatii si colaboratorii acestora de activitati cum ar fi, dar fara a se limita la, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor.. De asemenea, va dati acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre Dodana Mag SRL atat afiliatilor sai precum si altei/altor entitati din tara.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa office@s-pack.ro, va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- sa interviti asupra datelor transmise;

- sa va opuneti prelucrarii datelor pentru motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara

- sa solicitati stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora, in conformitate cu legislatia in vigoare.

Legea aplicabila – Jurisdictia

Contractul este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre Societate si Client se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Bucuresti.

Drepturi de proprietate intelectuala

Toate materialele integrate in acest site sunt proprietatea intelectuala a Societatii. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduce. Totusi, paginile complete ale site-ului pot fi tiparite daca sunt destinate a fi folosite in scop strict personal.